3 листопада 2017 р.

Семінар-практикум вчителів трудового навчання.

З метою вдосконалення професійних компетентностей вчителя трудового навчання через роботу по впровадженню технологій творчості і використання індивідуального підходу до навчання учнів 02 листопада 2017 року на базі НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №1-гімназія» м.Копичинці відбувся семінар-практикум вчителів трудового навчання закладів загальної середньої освіти Гусятинського району на тему «Створення оптимальних умов, що стимулюють учнів до ефективної навчально-пізнавальної та творчої діяльності відповідно до їх індивідуальних особливостей».
Щодо активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках трудового навчання розповів учасникам семінару Пилипчук В.П., методист з трудового навчання Гусятинського РМК.
Вчитель трудового навчання НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №1-гімназія» м. Копичинці Ярмоленко С.В. поділився досвідом роботи щодо впровадження технологій творчості на уроках трудового навчання та провів урок у 6 класі «Технологія виготовлення листівок».
Майстер-клас «Технологія виготовлення сувенірів. Мандала» продемонструвала Вовк С.Б., вчитель трудового навчання НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №2-ДНЗ» м.Хоростків.
На завершення семінару відбувся круглий стіл, під час якого обговорювалися пропозиції вчителів та питання щодо проведення олімпіади з трудового навчання у 2017/2018 навчальному році.

















Немає коментарів:

Дописати коментар