25 грудня 2016 р.


         Семінар-практикум вчителів трудового навчання.


21 грудня на базі Гусятинського районного центру дитячої та юнацької творчості відбулося чергове заняття семінару-практикуму вчителів трудового навчання шкіл району на тему: «Інноваційні форми та методи навчання школярів», який складався із двох частин.

Теоретича частина:

  • Методист РМК Пилипчук В.П. ознайомив учасників семінару із використанням інноваційних технологій в сучасних умовах розвитку освіти. 
  • Педагог Зелінська Г. Я. (ЗОШ І-ІІІ ст. с. Гадинківці) поділилась досвідом впровадження технологій творчості на уроках трудового навчання, а             Троцак Т. С. (ЗОШ І-ІІІ ст. с Красне) розказав про технологію виготовлення об’ємної аплікації з фанери або ДВП.

Практична частина:
  • Я (Смолярська О.З.)  презентувала свої здобутки роботи з учнями на тему «Оздоблення виробів із деревини» та провела майстер-клас по декупажу кухонної дошки.
  • Вчитель Вовк С. Б. ( ЗОШ І-ІІІ ст. №2 м. Хоростків) провела майстер-клас по виготовленню новорічних прикрас у техніці «Артишок».

 Семінар пройшов на високому рівні: продуктивно, творчо та цікаво. Надзвичайно доброзичлива атмосфера. Багато позитивних емоцій.
 Кожен із вчителів після цієї зустрічі відкрив для себе нові техніки оздоблення виробів, цікаві форми та методи роботи із учнями, а також отримали на згадку вироби виготовленні своїми руками на майстер-класах.






 Майстер-клас кухонної дошки у техніці "Декупаж"





 Виготовлення новорічної іграшки у техніці "Артишок"





Немає коментарів:

Дописати коментар