14 жовтня 2015 р.


           День захисника України


          День захисника України — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. З 2015 року є державним святом і неробочим днем.
          Свято встановлено 14 жовтня 2014 р. указом Президента України Петра Порошенка з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості.
        
            З нагоди цього свята у нашій школі було проведено флешмоб та "Козацькі забави". Змагання відбулося між командою "Корсунь" 11 класу та "Хортиця" 10 класу. Хлопці брали участь у цікавих конкурсах, де демонстрували свої знання, силу, витримку та спритність.
            Оцінювало учасників змагань справедливе журі, і згідно із отриманим балам впродовж гри, присудили перемогу команді "Корсунь",
          Змагання було цікавим і веселим, чим сподобались гравцям і вболівальникам. Я надіюся, що такі заходи та конкурси формують у серцях дітей почуття патріотизму, любові до свого народу, його історії, культурних та історичних цінностей.

 Флешмоб "живий тризубець"


 Козацькі забави

 Команди "Корсунь" та "Хортиця"







 Активні вболівальники;)

Силовий конкурс


Справедливе журі

 Конкурс "Попелюшка"

Конкурс "Заплети косу русяву"



 Перетягування каната


 Конкурс "Втеча із полону"


Вітаю команду "Корсунь" із перемогою!

Немає коментарів:

Дописати коментар